Jij bepaalt de bestemming!

Vliegen op een flight simulator is niet alleen een spannende, leuke belevenis, maar ook een bijzonder leerzame ervaring. 

Afhankelijk van wat je wilt, kunnen wij het volledige programma aanbieden bestaande uit drie samenhangende dagdelen: Presteren onder druk The Elements ® of een Workshop van een dag:  Presteren onder druk The Basics. ®  Ook kan De Cockpit een programma op basis van maatwerk bieden of in aanvulling op de training Presteren onder Druk een uitgebreid traject met je bespreken over wat je zou willen leren
of ervaren.

Presteren onder druk
The Elements ®

De opzet van het programma Presteren onder druk The Elements is verdeeld over drie workshops van een dagdeel.

Workshop I: INZICHT

Je leerdoelen scherp krijgen. Die van het team eveneens. Analyse van je biogenetische gedragspotentieel (je automatische gedragspiloot) middels Structogram ®. Resultaat: Inzicht in eigen gedrag en begrip voor de ander. Juist gebruik van je sterk ontwikkelde en minder sterk ontwikkelde kanten. Betere communicatie. Meer resultaat in kortere tijd en met minder weerstand. Aanzet tot betere teamprestaties.

Workshop II: ERVAREN

De teamleden of deelnemers ervaren de uitkomsten van module I op een full flight simulator Boeing 737. Daarbij verkennen we elementen uit het Crew Resource Management: effectief communiceren, omgaan met hiërarchie en leiderschap, situational awareness en stress en workloadmanagement. Resultaat: Inzicht in je leiderschapskwaliteiten en stijl en effect van leidinggeven. Effectiever communiceren in teamverband, juist onder druk. Ervaren wat stress en werkdruk met je doen en hoe daar mee om te gaan. Je verbetert je inzicht in risicogericht handelen: Je leert methoden en technieken om veiliger te kunnen handelen.

Workshop III: INZETTEN

Met behulp van de uitkomsten van het geleerde in workshop I en II wordt in combinatie met verdere verdieping in Crew Resource Management geoefend in vaardigheden ten behoeve van het verbeteren van de individuele en de teamprestatie in je eigen organisatie of persoonlijke situatie.

Presteren onder druk
The Basics. ®

De opzet van de workshop Presteren onder druk The Basics bestaat uit een gecomprimeerde versie van het volledige programma.

We behandelen de basis elementen, zonder teveel de diepte in te gaan. Gericht op diegene, die snel de belangrijkste items wil leren en die gelijk ervaren. Een dag met tempo, inhoud en fun.

€ 1750,=

De investering voor Presteren onder druk The Elements / per deelnemer.
Deze prijs is op basis van een minimum van 4 personen.

€ 995,=

De investering voor Presteren onder druk The Basics / per deelnemer.
Deze prijs is op basis van een minimum van 4 personen. 

Grotere groepen op aanvraag.
Alle genoemde bedragen zijn per deelnemer en exclusief BTW.
De Cockpit BV is CRKBO erkend. Vraag naar de mogelijkheden voor BTW vrije deelname.
Er wordt gewerkt aan accreditatie voor PE (permanente educatie).

Ben je er klaar voor om een vlucht te boeken en je bestemming te bepalen? Laat je gegevens achter en wij nemen graag contact met je op.

Reserveer hier je vlucht.

hCaptcha