Diverse klanten wisten De Cockpit al te vinden om hun ontwikkelvraagstukken en wensen tot teamverbetering een vlucht te laten nemen.

Martijn Peters
Directeur DEX, International M&A

Lodewijk van Ommeren
Directeur Bureau Zuidema

Onze klanten komen vanuit vele disciplines, enkele daarvan zijn:
De medische wereld, (partners van) advocatenkantoren, accountantskantoren, consultancy firma’s, diverse banken, DGA’s, CEO’s, CIO’s, CFO’s en CXO’s van diverse ondernemeningen.

"Drie interessante en inspirerende trainingen gehad van Diederik van Ommeren. Diederik verstaat de gave van het luisteren. Wat je ook zegt, hij veroordeelt niet, betwijfelt zelden, weerlegt of bediscussieerd op basis van inhoud en niet op emotie.
Ik vond het geheel een waardevolle stap in de ontwikkeling van het managementteam van Hof van Saksen en het liet duidelijk zien dat karakterkleur, rol in het team en  adequaat en doortastend handelen drie afzonderlijke talenten zijn.
Daar kunnen we ons voordeel mee doen!"

Roland Rozenbroek
General Manager, Hof van Saksen

"Boven verwachting! Ik dacht dat de focus op de simulator zou liggen, maar dat is niet zo; het gaat hier echt om de inhoud."

Ronald van Rijn
Partner van JBR, Managementconsultants & Corporate Finance

"Beste Diederik, mijn belevenissen van gisteren was het onderwerp van gesprek vanochtend tijdens het ontbijt. Wat heb ik ontzettend genoten en wat heb jij een mooi vak. Ik wil je zeer bedanken voor jouw eindeloze geduld, het programma, jouw enthousiasme en inzet ! En wil je mijn dank ook overbrengen aan Stephan en de andere instructeur (waarvan ik de naam kwijt ben). Ook namens de Club van Rome: alle lof en dank ! Gear up."

Loek Wijchers
Honorair Vennoot HCG

"Wat een ervaring en wat leuk dat je de uren hebt bijgeschreven in mijn logboek. Hoop van harte dat je veel klanten zal krijgen want de kwaliteit is hoogstaand."

Rita Perez,
Oud Commissaris (RVC), Voormalig directielid Volker Wessels

"Jezelf sturen is nog uitdagender dan
en vliegtuig besturen."

Lid van RVC van een middelgroot bedrijf

"Onlangs de training van De Cockpit doorlopen. Wat een unieke ervaring! De combinatie van een flight simulator, wat je volledig uit je eigen comfortzone haalt, met het Structogram-programma onderscheidt De Cockpit van het vele aanbod aan management-trainingen. Van harte aanbevolen!"

André Posthuma
SAP Nederland BV

"Jezelf (h)erkennen tijdens een training met uitdaging om een onverwachte topprestatie te leveren, is het resultaat van "De Cockpit". Ik ken geen veiliger, effectievere en leukere manier. Heel cool....It is a must to take (off) with Diederik van Ommeren.”

R. Kingma
Voormalig CEO Delft Instruments, voorzitter van diverse raden van commissarissen

"Dit zet mij weer goed aan het denken en geeft mij nieuw inzicht in mijn manier van samenwerken."

Een Advocaat